GIVEAWAY: PERSONLIG ALMANAKK

Jippi! Det er andre søndag i advent, og tid for giveaway. Denne gangen kan DU være så heldig og stikke av med en personlig almanakk! Jeg har brukt disse almanakkene i mange år, og har smittet mange venner som også har blitt avhengige. 

Min hverdag fungerer nesten ikke uten en almanakk – jeg har ikke plass til alt som skjer i eget hode. Men nå har jeg jo brukt almanakk siden jeg var 10 år .. Da kan det ikke ha stått så veldig mye spennende i den. Tror det var sånn «Skal bli med Caroline hjem», «Taco i dag!!» og «Så på Barne-TV». 

Jeg har gått vekk fra å kjøpe ferdige designet alamankker, fordi jeg synes det er så utrolig gøy å designe min egen. Heldigvis er det veldig enkelt på nettsiden til personligalmanakk.com. Man kan legge til egne bilder, og bestemme utseende på innsiden. Hvert år kommer det nye design og farger, så det blir aldri kjedelig!

Man kan også følge Personlig Almanakk på Facebook, Instagram og Snapchat (pers_almanakk) – her dukker det ofte opp overraskelser og nyheter. I tillegg regrammer de ofte bilder fra Instagram dersom du legger ut et fint bilde med almanakken din. (Og de har jo over 6000 følgere, så det er ikke dumt! )

Denne gangen har jeg giveawayen på Instagram – hvor alt du trenger å gjøre er å legge inn en kommentar med emojis eller smileys som beskriver dagen din. Vil du være med i trekningen? Bli med ved å kommentere på DETTE bildet.

Vinneren trekkes onsdag 10. desember. Lykke til!


– Silje

 PS: På nettsiden deres kan du også designe egne notatbøker, dersom du allerede har almanakk for 2015. Et godt tips til julegaver 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s