6 år med kjæresten

I dag har jeg og Marius vært sammen i 6 år! Jeg fikk så lyst til å lage en scrap-bok til han, tenkte det passet bra siden jeg lagde en til tre-årsdagen også. Er så kos og sitte og klippe inn bilder, og skrive inn minner man kanskje hadde glemt. Lagde denne for noen uker siden, men har jo ikke kunnet vist den før nå. Tror den falt i smak hos Marius, jippi!

Et godt tips: Jeg har hatt en liten pose hengende på rommet mitt i 2-3 år, og i den har jeg puttet alle slags minner i løpet av årene. Har vi vært på kino, putter jeg kinobillettene der. En morsom kvittering fra en Englandstur har blitt lagt der. Hvis du har en lapp eller en ting som er et morsomt minne og man ikke klarer å kaste det, er det mye bedre at det får en plass i en bok – enn at det blir liggende å støve ned i en skuff. Det blir så morsomt å kikke gjennom senere når man har andre ting enn bare bilder. 

Vi har vært i leiligheten på Nøtterøy i dag, kost masse med Max og sett på «True Detective». Nå har vi spist god middag og skal gå en liten kveldstur om litt! 

Imorgen skal vi ta julegavehandelen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s