Ny hårfarge

Som skuespiller føler jeg det er viktig og vise at jeg kan ha flere «looks». Det er spennende for meg å teste ut nye ting, og samtidig innbiller jeg meg at det er bra å vise at man kan ha flere hårfarger i en CV.

Dersom en caster har fått beskjed om å finne en person med en bestemt hårfarge, kan det være vanskelig å bare si «Jeg kan farge håret brunt og, altså!» – uten å ha noe og vise til. Litt på grunn av dette, farget jeg håret. Men aller mest fordi jeg jobber med en ny rolle, som ha mørkt hår. I forarbeidet til rollen og innspillingen, tenkte jeg at det ville være gøy og være så lik henne som mulig. Og jeg skal innrømme at jeg trives veldig som brunette!

– Silje Reistad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s