Skal satse på bloggen!

Det nyeste for mitt virke akkurat nå, er at jeg har bestemt meg for å satse på bloggen en periode. Jeg finner så utrolig mye glede i bloggverdenen, og det å underholde andre. Flere grunner til hvorfor det betyr så mye for meg å blogge, har jeg skrevet om HER.

«Problemet» er at blogging tar MYE tid om det skal være en gjennomført blogg med kvalitet. Det kommer til å bli tøft, og jeg må likevel gjøre oppdrag for å ha råd til å satse på blogg. Det blir bare litt færre enn før. Jeg ønsker jo at bloggen også skal være et sted der jeg skriver om oppdrag innen tekst og film, så det er viktig for meg å få frem at jeg skal være skribent og skuespiller uansett. Bare med en blogg i tillegg!

Jeg har gitt meg selv en frist for hvor lenge jeg skal gå «all inn» med bloggen, og målet frem til det er å skaffe en samarbeidspartner, så jeg kan leve av dette. FOR en drøm det hadde vært. Går det ikke, så går det ikke. Men jeg MÅ bare ha prøvd!

🙂 Bloggen min finner du HER.

– Silje Reistad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s