VINN GAVEKORT PÅ 500 KR ♥

Gavekort sponset av Med24

Endelig kan jeg gi noe tilbake til dere som klikker dere inn på bloggen min! Jeg har vært i snakk med nettsiden Med24.no, som er en nettside for sunnhet, skjønnhet og livsstilsprodukter. Og de har utrolig mye fint! Jeg ble så glad da jeg gikk inn på siden deres – for selv om jeg ikke har noen stor blogg ennå, er jeg opptatt av å fremme produkter og nettsider jeg ville handlet fra selv.

Mine favoritter fra siden ♥


– Bodyskrubb HER – Sitronsåpe HER – Nutrilett-shake HER – Balsam HER – Hårmaske HER – 

Hvordan vinne gavekort? 

Klikk deg inn på Med24 sin nettside her og finn et produkt du ønsker deg! Kopier linken eller skriv navnet på produktet – og legg det i kommentarfeltet på dette blogginnlegget. ♥

Gleder meg til å se hva dere finner! Jeg falt selv for sitronsåpen, som bare koster 47 kroner. Kanskje jeg skal fylle opp handlekurven med sitronsåper til den går over 499 kroner, for da er det gratis frakt! Haha. Trekker en vinner to uker fra nå, onsdag 18. november. Håper du vil melde deg på! 

– Silje ♥

PS: Selv om du ikke er fast leser, er det bare gøy om du melder deg på! Om mange blir med, kan jeg kanskje ha enda flere konkurranser her etter hvert!

 

#konkurranse #skjønnhet #sunnhet #giveaway

16 tanker om “VINN GAVEKORT PÅ 500 KR ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s