PÅ BESØK HOS DYREBESKYTTELSEN

Noen ganger blir det mye om meg her på bloggen, kanskje ikke så rart når det er hverdagslivet til meg og kattene det handler om. Men – det er befriende og skrive om litt andre ting også. En av de tingene jeg har lyst til å bruke bloggen til, er å løfte fram steder eller mennesker som gjør noe bra. 

Derfor sendte jeg en melding til de fantastiske damene bak Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten, for og ta en titt på hvordan et slikt sted fungerer. Har også fulgt med på Facebook-siden (lik gjerne denne!) en stund, og var veldig nysgjerrig på hvordan de jobber. (Og hadde jo lyst til å hilse på kattene..)

Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk i går, og for hjelp av snille Ramona og Else til å svare på alle spørsmålene mine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVA SKJER HER? 
– Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten driver Dyrenes hjelpesenter på Skoppum. Der får tidligere hjemløse dyr, hovedsaklig katter, stell og pleie frem til de adopteres til nye, gode hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAN MAN HILSE PÅ KATTENE?
– Hver mandag og torsdag er det åpent fra 18:00 – 20:30. Da er det bare å komme og hilse på dyrene, dersom man vurderer å adpotere – eller bare har lyst til å hilse på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN BOR KATTENE?
– Kattene bor i hovedhuset eller på mottaket. Når nye katter kommer inn, blir de plassert på mottaket for nødvendige vaksiner og stell. Når de er klare, flytter til over til hovedhuset frem til de eventuelt blir adoptert. Kattene får masse kjærlighet, mat og pleie, samt muligheten til å gå ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAN MAN JOBBE HOS DERE?

– Alle som jobber her er frivillige, og man kan melde seg som frivillig ved å kontakte oss. Da bestemmer man selv hvor ofte man vil komme og jobbe, alt fra noen ganger i uka til noen ganger i måneden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN HAR DERE MULIGHET TIL Å TA INN ALLE KATTENE?
– I fjor hadde vi 365 adopsjoner, noe vi er stolte av. Men vi er helt avhengig av alle de flotte menneskene som jobber her, og alle fosterhjemmene som kattene får bo i mens de venter på et fast hjem. Det er gull verdt! 


Skjønne, lille Emilio som ville ligge i sandkassa selv om han også hadde en myk hule han kunne sove i ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hils på Fredrik! Han koste seg inne i hovedhuset, og nøt utsikten over gårdsplassen. Tøff type ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN ADOPTERE?
– Kontakt Dyrebeskyttelsen på Facebook, telefon: 33070800 eller epost: post@dbth.no. Adressen er: Pauliveien 190, 3185 Skoppum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katter overalt! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lik gjerne Facebook-siden til Dyrebeskyttelsen HER. De legger stadig ut bilder og oppdateringer!

For mer informasjon kan du også se hjemmesiden deres HER.

– SILJE ♥

PS: Følg med i helgen, da legger jeg ut flere bilder av noen søte små som trenger nytt hjem ♥

11 comments

 1. Høres ut som du hadde det supert på besøk hos dyrebeskyttelsen. All creds til de som jobber med å ta vare på kattene som ikke har noe hjem, og til de som velger å adoptere istedenfor å kjøpe nye 🙂

 2. Dyrebeskyttelsen gjør en kjempeflott jobb, og all ære til alle de som jobber der. De som jobber der er noen engler som tar vare på de kjempenydelige dyrene ❤ 🙂
  Jeg hadde en fjernadoptivkatt hvor jeg betalte inn 50,- kr pr måned, og den katten fikk etter hvert et nytt hjem hvor den blir elsket høyt.
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂
  Purr, purr fra Toril og kattene

  1. (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: Ja, de er helt fantastiske. Har lyst til å skrive om dem igjen en gang. De gjør en utrolig viktig jobb!
   Åå, så herlig. Godt å vite at den har et godt hjem nå 😀
   Ha en kjempefin helg, og takk for koselig kommentar! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s