Oppdatering – Vår 2016

Nå følte jeg det var på tide med en liten oppdatering på hjemmesiden min! Kjempegøy at flere har meldt seg på nyhetsbrevet mitt på mail – love you ❤

Det føles så deilig at siljereistad.com fungerer som en mer profesjonell hjemmeside, mens jeg samtidig har bloggen min, hvor jeg skriver hver dag. (Og kan legge ut så mye bilder av kattene mine som jeg bare orker, heheh)

Så – hva skjer fremover?

VELDEDIGHET:
– Jeg har et nytt veldedighetsprosjekt! Kommer til å selge 90 % av klærne mine på Tolvsrødmarkedet i Tønsberg 19. juni. Alle inntekter fra salget vil gå til Dyrebeskyttelsen Tønsberg/Horten. Mer info kommer på bloggen i juni 🙂

BLOGG:
– Jeg har meldt meg på bloggkurs! «Suksess med blogging» av Thomas Moen vil foregå i 6 uker fremover, og målet mitt er å ta bloggen til nye høyder og nå ut til enda flere. Blir så spennende!

TEKST:
– Uke 26 (med forbehold om endring) kommer det en reportasje i ukebladet Allers jeg nesten sprekker av stolthet av. Det er et tema jeg brenner for, og handler om en dame jeg synes fortjener skryt og oppmerksomhet. Gleder meg så til å dele saken!
– Jeg har fått faste oppdrag som journalist i ShapeUp fremover, noe som føles helt fantastisk. Et blad jeg selv abonnerer på, og jeg har kost meg sånn med de sakene jeg har skrevet for dem tidligere.
– I de fem neste utgavene av Foreldre&Barn har jeg skrevet bok-siden som velger ut bøker for barn, og har med et lite morsomt barneintervju.

SKUESPILL:

– Er veileder ved årets Sommerfilmskole i Sandefjord uke 26 og 27.
– Skriver på et kortfilmmanus for tiden som jeg får veiledning av ved Viken Filmsenter, og drømmen er å spille i den selv. Får man ikke roller, får man jaggu skrive filmene selv!

STUDIER:
– Frem til desember skal jeg levere oppgaver og gjøre meg klar for eksamen i Kulturjournalistikk, Grunnleggende nyhetsjournalistikk og De journalistiske arbeidsmetodene (via Høgskolen i Oslo og Akershus). Blir nok litt pusling med studiene i sommer 🙂

Håper du har det bra, og følger drømmene dine!

Stor klem fra Silje 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s