NY DAG UTEN NETTROLL

Etter å ha blitt kalt litt av hvert i forbindelse med gårsdagens debattinnlegg, kjenner jeg at det er godt det er ny dag. Det gjelder å ikke bli skremt fra å dele meningene sine i fremtiden, da vinner jo disse nettrollene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg våknet i dag fant jeg ut at innlegget også hadde blitt delt på Dagbladet sin Facebookside, ikke bare «Dagbladet Meninger». Gisp! Enda flere meninger. Etter å ha lest, har jeg bare lyst til å rope til flere av de som har kommentert «DERE FORSTÅR IKKE POENGET MITT».

Men det er jo en kjent sak at kommentarfelt på Facebook ikke er det stedet som er fylt av de skarpeste. Kanskje jeg også må ta selvkritikk ved at poenget mitt bør komme tydeligere frem neste gang.

For det er tydeligvis ekstremt mange som har mistolka hele greia.. Sånn som det her?

Altså, hva skjer? Når skriver jeg at det er noe galt med hundefilteret? Haha, jeg gir nesten opp her. Heldigvis er det folk som leser teksten riktig også:

Og folk som backer poenget! ♥

Jeg skal ikke skrive noe mer om innlegget på bloggen nå, blir godt å legge det litt vekk. Blogge om sommer, sol og de spennende tingene som skjer fremover! Det hjelper å se at innlegget har 273 reaksjoner, flesteparten av det er likes. Jeg kan jo bare håpe at flere har reflektert over dette, i så fall har jeg nådd målet mitt og sier meg fornøyd 🙂 Nok en gang – takk til alle fine venner og bekjente som forstod poenget, og som har likt og delt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din mening om saken?

– SILJE ♥

10 comments

 1. Se på alle de positive kommentarene, de andre er bare å glemme. Ser jo hver dag at folk ikke leser det de kommenterer på av avisartikler… eller kanskje de leser men ikke forstår hva de leser. Jeg er helt enig med deg og aldri bli redd for å si meningen din!!! En stor klem til den tøffeste jenta jeg vet om ❤

 2. Jeg syntes det var et bra innlegg med et godt poeng. Syntes du får unødvendig mye hets. Stå på og fortsett å mene! ❤

  1. Lene: Du er go du! Kan jo»håpe» at disse folka ikke har lest innlegget, men bare skrev i vei – som de ofte gjør på kommentarfelt på Face.. Takk for kommentar ❤

 3. Jeg syntes du er veldig modig som skriver din mening på Dagbladet, og jeg er helt enig med deg 🙂 De som skriver kjipe/usaklige kommentarer er de som ikke klarer å dy seg, som må kommentere på alt som de egentlig ikke bryr seg om 😛 Mens mange som leser meningen din og ikke kommenterer eller liker er nok de som forstår hva du mener men tar seg ikke tid til å vise det.
  Ening med at du burde ta med deg de positive kommentarene, selvom de negative tar overhånd noen ganger 🙂
  Du er flink ❤

  1. Frida Vardehaug: Veldig gode ord å lese, Frida ❤ Du er go! Og du har jo helt rett. Er mange ganger jeg leser innlegg som jeg synes er bra, men så ser jeg at kommentarfeltet er helt på trynet :p Så får prøve å tenke på det. Takk fine deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s