Etter å ha blitt kalt litt av hvert i forbindelse med gårsdagens debattinnlegg, kjenner jeg at det er godt det er ny dag. Det gjelder å ikke bli skremt fra å dele meningene sine i fremtiden, da vinner jo disse nettrollene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg våknet i dag fant jeg ut at innlegget også hadde blitt delt på Dagbladet sin Facebookside, ikke bare «Dagbladet Meninger». Gisp! Enda flere meninger. Etter å ha lest, har jeg bare lyst til å rope til flere av de som har kommentert «DERE FORSTÅR IKKE POENGET MITT».

Men det er jo en kjent sak at kommentarfelt på Facebook ikke er det stedet som er fylt av de skarpeste. Kanskje jeg også må ta selvkritikk ved at poenget mitt bør komme tydeligere frem neste gang.

For det er tydeligvis ekstremt mange som har mistolka hele greia.. Sånn som det her?

Altså, hva skjer? Når skriver jeg at det er noe galt med hundefilteret? Haha, jeg gir nesten opp her. Heldigvis er det folk som leser teksten riktig også:

Og folk som backer poenget! ♥

Jeg skal ikke skrive noe mer om innlegget på bloggen nå, blir godt å legge det litt vekk. Blogge om sommer, sol og de spennende tingene som skjer fremover! Det hjelper å se at innlegget har 273 reaksjoner, flesteparten av det er likes. Jeg kan jo bare håpe at flere har reflektert over dette, i så fall har jeg nådd målet mitt og sier meg fornøyd 🙂 Nok en gang – takk til alle fine venner og bekjente som forstod poenget, og som har likt og delt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din mening om saken?

– SILJE ♥