DETTE SKAL JEG I JUNI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk at det har blitt sommer! Nå har det vært juni i seks dager, men det er ikke for sent å skrive mål for måneden. Jeg har jo mine egne (og litt for mange) planer som fyller skrivepulten, men tenkte å nevne noe av det som står på planen. Blant annet skal jeg lese disse fine bladene over her ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogge bra
Som alltid skal jeg prøve å blogge bra, aller helst daglig. Si gjerne fra dersom du ønsker å lese om noe spesielt på bloggen min, jeg blir kjempeglad for dine forslag!

Lese mer
Bladene over vil jeg få lest, og flere bøker. Har ikke lest bøker på litt for lenge nå, klarer liksom ikke helt å «roe ned».

Filmliv på sørlandet
Fra onsdag av reiser vi på filmfestival! Kortfilmfestivalen i Grimstad varer fra onsdag til søndag, og jeg gleder meg masse. Var der i fjor, og koste oss med vin, reker og masse, masse film. Marius konkurrerer med filmen sin «Frysninger» der, så det blir ekstra spennende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokostmøter
Gleder meg til flere frokostmøter med to skribent-venninner av meg! Er en SÅ herlig og motiverende start på dagen.

Skrive mer
Jeg tenker liksom at jeg skriver hver dag på grunn av bloggen, men jeg må være flinkere til å skrive på egne prosjekter. Hver dag!

Nytt veldedighetsprosjekt
I midten av juni selger jeg nesten hele garderoben min, og det blir spennende å se hvor mye jeg får inn! Bestemte meg for at alt skal gå til Dyrebeskyttelsen, og derfor håper jeg jo at det blir en fin sum. Blir uansett hyggelig å stå på markedet 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Halvparten av bildene mine ser sånn ser ut.. Et pusemamma-liv altså!

Hva skal du i juni? Jeg vil gjerne høre!

– SILJE ♥

7 comments

  1. Så mye spennende du skal 😀
    Jeg skal jobbe i Vennebyen i Stavanger, Måløy, Sauda, osv. Være med venner jeg ikke har sett på en stund, og jobbe som danseinstruktør med søstermor ^^

  2. Jeg leser så mange bøker nå, at jeg vil sette av tid til å få lest flere blader i sommer 😀 Gleder meg til å høre om festivalen og heier på Marius!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s