OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På tirsdag var jeg i Oslo med min fine venninna Ida fra folkehøgskolen. Når vi er sammen handler det om å spise mest mulig, haha. Vi deler den samme (litt ekstreme) gleden for mat, og det er så gøy! Blir mett nesten bare av å tenke på alt det gode vi spiste i går. Og så snakker vi om mat vi gleder oss til å spise neste gang. Og beste matopplevelser vi har hatt. Kremt, er det flere som gjør det?

Vi gikk sammen i klassen «skuespillerteknikk», og det blir mye prat i den retningen også! Om du ikke har lest om den gangen jeg og Ida var statister på spillefilmen Tina og Bettina – The Movie, må du nesten gjøre det HER. Litt lang (og ganske flau), men håper det er verdt det 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Liker du Oslo?

– SILJE ♥

PS: Følg gjerne Facebook-siden min for oppdateringer 🙂