DAG 4 & 5 – KORTFILMFESTIVALEN

Sponset festivalbillett

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marius i filmmagasinet Rushprint!

I går var det prisutdeling, og vi koste oss med et bra show og fest etterpå. Marius sin film «Frysninger» fikk hederlig omtale, veldig gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er alltid inspirerende å være på filmfestival synes jeg, og nå har jeg blitt så påvirket at jeg får filmideer overalt. Når noen sier noe morsomt, et lite øyeblikk, eller bare av en tanke. Kanskje jeg skal prøve meg på en litteraturfestival en gang også, man blir jo så inspirert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for at kortfilmfestivalen har vært spennende, underholdende og gøy – er det alltid godt å komme hjem til pusene. Max er superklengete og skal følge med overalt. Her henger han på soverommet mens jeg pakker ut av kofferten.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for i år, Grimstad!

– SILJE ♥

PS: En liten snutt fra Kortfilmfestivalen. Jeg er i den, men jeg tviler dere ser meg, haha. Uansett viser den små glimt fra festivalen, for ekstra interesserte! 
 

https://player.vimeo.com/video/170357255

 

3 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s