RASKE RUNDSTYKKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag hadde jeg ikke lyst på hverken brød, knekkebrød eller havregrøt til lunsj. Da er det godt å kunne slenge sammen noe, og det raskt! Jeg prøvde meg frem og lagde denne miksen, som er god og enkel til frokost eller kvelds. 

INGREDIENSER
1 dl havregryn
1/2 dl mandelmel (kan dropppes)
3 dl mel
en spiseskje linfrø
1 egg
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
2 spiseskjeer rapsolje (eller smeltet smør)

Stek på 200 grader i 10-20 minutter. Nyt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er det flere enn meg som synes baking skal gå raskt? Hehe *utålmodig*

– SILJE ♥

3 comments

  1. Jeg irriterer meg mest over når jeg baker så får jeg så vondt i hendene.. har dystonia(er i hendene.og dette er ubehaglig for både skriving og baking..<.< men jeg har ikke begynt å bruke kjøkken maskina vi fikk til forje jul enda.haha. :p

  2. Mm, de så gode ut! Ja, er kjekt at det går raskt å få maten på bordet;) Har proteinrundstykkene som en favoritt, de går også ganske raskt å lage. Disse må prøves, takk for oppskrift! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s