Her er vi klare for EM! I kveld spiller Portugal mot Island, og jeg håper førstnevnte vinner. Jeg skal snart forklare hvorfor jeg heier på nettopp Portugal, men først må jeg vise hva jeg har kledd bamsen Theodor opp i. (Den genseren har han hatt hatt på i snart 10 år tror jeg)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORFOR PORTUGAL?
Jeg spilte fotball i ca 10 år, og Cristiano Ronaldo var mitt stoore forbilde. Det begynte med at kompisen min viste meg et klipp på YouTube av en fotballspiller som var så god til å drible. Da var jeg 11 år, og vi begynte begge to å følge med på denne karen. Og prøvde å spille like bra som han, selvfølgelig.

Som kjent ble Ronaldo raskt en stjerne, og spilte for Portugal under EM 2004. Da var jeg 12 år og fulgte slavisk med på mesterskapet etter at jeg fant ut hvor mitt store forbilde var fra. Husker spesielt at jeg måtte legge meg midt i en syyykt intens kamp mellom England og Portugal, (dette var verdens undergang) og satte på radioen lavt på rommet. Selv om det var leggetid og jeg ikke fikk lov.

Det ble ekstraomgang, og deretter straffekonkurranse. Og det var SÅ spennende at det endte med at jeg snek meg ut på stua, og under bordet for å se kampen mens pappa satt der. Plutselig oppdaget pappa meg, og fordi det var så spennende (og på grunn av innsatsen min, tror jeg) lot han meg se kampen ferdig. Tusen takk, pappa! Når man er 12 år er det jo helt vilt stort å være oppe etter leggetid, haha. Det endte med at de vant den kampen, forresten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren Theodor har på seg, brukte jeg da jeg var 12 år. Den ble (ikke overraskende) for liten, og dermed fikk bamsen overta. Så selv om det er en god stund siden jeg spilte min siste fotballkamp, er det like spennende å følge med på favorittlaget! Portugal var så alt for nærme å vinne i 2004 – men det er en annen historie. Så jeg må jo bare krysse fingrene, selv om det alltid er vanskelig å komme til topps. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følger du med på EM? Har du et lag du heier på?

– SILJE ♥