OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg elsker å snakke om hår. Er det en jentegreie? Hva slags hår man har hatt før, hva som hadde vært gøy å prøve en gang. Nå har jeg prøvd mye forskjellig de siste årene, og snart har jeg vært brunette i et år. Og nå kribler det i fingrene igjen, hehehe.

For noen uker siden bestilte jeg derfor frisørtime, og nå blir det stor forandring igjen! Vet jeg er kjip når jeg ikke sier hva jeg skal, men er ikke såå lenge til jeg skal dit. Så er gøyere om det er en liten overraskelse, tenkte jeg. Dere som har fulgt med på bloggen min en stund, blir nok ikke så overrasket da 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I dag sitter jeg hjemme hos foreldrene mine og jobber, faktisk. Skal på et lite journalistoppdrag senere i dag, og mamma er så grei og kjører meg. ♥ Så da er det kontor i barndomshjemmet i dag, med Golden Retrieveren Billy og fuglen Pelle.

Forresten, må bare fortelle noe morsomt. Dere vet jo at undulater hermer etter eierne sine og kan begynne og plystre eller si noen ord? Pelle har i stedet kopiert lyden av pipe-lekene til hunden vår Billy. Dere vet sånne som piper når man tråkker på dem? Det er det rareste jeg har hørt, må prøve å filme det en gang, haha. Helt likt er det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Hva tror du jeg skal gjøre hos frisøren? Har du egne hårplaner du vil fortelle meg om? 😀

– SILJE ♥

Følg bloggen min på Facebook!