Hurra – nå bestilte vi nettopp tur til Hellas! Etter mye reising de siste årene (og dermed også tom bankkonto, wups..) avtalte jeg med kjæresten å ha reisestopp fra i fjor høst til mai i år. Mitt forslag, altså. Men han fikk bestemme stopp-måneden. 

Så – nå som jeg faktisk klarte det og vi har kommet halvveis i juni, synes jeg jammen meg det var på tide med ny tur!

Vi blir fire stykker, og jeg er sikker på vi kommer til å kose oss masse på den greske øya Korfu. Det blir den 10. greske øya jeg besøker (sånn utenom de øyene man drar til på utflukter). Jeg elsker Hellas, så nå gleder jeg meg til å blogge herfra i juli! Og til å få en ny kjøleskapsmagnet, samler på sånne jeg 🙂


Hotellet vi skal bo på, pleier alltid å bli nytt bakgrunnsbilde frem til avreise..

Har du vært på Korfu, eller andre greske øyer?

– SILJE ♥