OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ææ, på søndag er det faktisk tid for nytt veldedighetsprosjekt! Klokken 11-16 står jeg på Tolvsrødmarkedet i Tønsberg og selger klær (og litt annet, kom kom!!) Alle inntekter går til Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten, som har fortalt meg at pengene kommer veldig godt med nå som de får inn såpass mange kattunger om dagen. De trenger blant annet fôr av skikkelig kvalitet, og det koster.

Tenkte å vise dere et bittelite utvalg av klærne jeg selger. (Eller bare det som er vondest å selge, haha) Om du automatisk tenker at du og jeg ikke har samme stil, så må jeg fortelle at her er det ALT av forskjellige stiler. Dette er klær jeg har handlet fra jeg var 16 til 24 år, over hele verden i størrelser fra XS til L. Og jeg skal love deg at jeg har vært innom det meste av stiler på disse åtte årene. Det er også masse som ikke er brukt tidligere, og alle plagg selges for maks 50 kr!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper på fint vær, og hvis ikke – ta med regnjakke da vel 🙂 Gleder meg til søndag! 

– SILJE ♥

Facebooksiden til arrangementet finner du her!