OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blomsterbuketten Marius fikk i går, da han mottok Vestfolds kulturstipend ♥​

I dag startet dagen som alltid, med å lukke opp døra til kjøkkenet og stua hvor pusene står og mjauer. Da er det kos som står for tur, mat og vann i skåla, og en liten morgen-lekeslåsskamp (mellom de to altså). Nå har både pelsdotter og støv lagt seg, Max og Sander har funnet roen i hver sin krok, og jeg står her ved hjemmekontoret mitt. 

Planen for dagen er lang, men bra! Blant annet skal jeg .. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. blogge for studentbloggen til Høyskolen Kristiania, svare og sende en del jobbmailer, planlegge markedet på søndag hvor jeg skal selge klær (blogginnlegg med bilder av klærne kommer senere i dag), skrive en artikkel og aller helst prøve å gå 10 000 skritt. (Litt optimistisk den siste der)

Etter alt dette skal jeg definitivt synke langt ned i sofaen i kveld med EM-kamp og Netflix. Hadde jeg hatt badekar, ville jeg brukt det i dag for å si det sånn. Håper jeg rekker over alt, det er den beste følelsen og ha krysset ut alt på dagsplanen! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hekta på chia-grøt ♥♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal du i dag? ♥​

– SILJE