OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uka er det fullt kjør med sommerfilmskole og frilansjobb ved siden av. Jobber med tre artikler for øyeblikket, som jeg håper å sende fra meg før fredagen er over. Hadde vært skikkelig deilig og tatt seg en sommerferie med alt av jobboppdrag gjort ferdig, og ingenting annet enn bloggen å drive med.

Har hatt litt ufrivillig bloggpause de siste dagene, og det er rett og slett fordi alt har gått i ett. Når jeg ikke har tid til å blogge, da vet jeg at det er travelt. For jeg er blitt god på å prioritere bloggen, men noen ganger kan det jo skjære seg likevel. Pusene savner nok litt oppmerksomhet om dagen, og derfor har vi ofte endt opp med å sove sammen med dem i sofaen på stua. Som igjen kan resultere i mindre søvn, da.. Men alt for pusene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Spiste tapas ute med to venninner i går, veldig kos! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bortsett fra sommerfilmskole og artikler, har jeg et filmmanus å skrive på (neste versjon skal leveres i august) et bloggkurs med en haug av videoer jeg ikke har fått sett ennå, en sommerfest jeg skal planlegge, og litt andre prosjekter som fortjener oppmerksomhet. Så timeplanen er overfylt, men heldigvis er det jo ting som er morsomt. Da går alt litt enklere! 

Hva gjør du denne uka? 

– Silje ♥

PS: Gjorde et intervju om bloggen med en hyggelig kar for litt siden, som ligger ute nå!