Denne måneden har jeg navnet mitt i tre magasiner, og det er alltid gøy! Det er i Foreldre&Barn, ShapeUp og Allers. De to siste er litt større artikler, så jeg tenkte jeg kunne dele de her i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLI EN LIVSNYTER – SHAPEUP

Denne saken elsket jeg å skrive og jobbe med. Den handler rett og slett om å nyte sommeren ekstra mye, og gjerne ta med seg disse vanene videre. Jeg gjorde intervju med en dyktig kommunikasjonsrådgiver og coach, så saken er stappfull av gode råd. Alt er så mye bedre når man klarer å nyte hverdagslige ting, og det lærer du veldig godt i denne saken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SIV FIKK ARVELIG BRYSTKREFT – ALLERS

Åh, denne har jeg jobbet med lenge! Dessverre er den trykte saken veldig endret fra min opprinnelige tekst, det har blant annet dukket opp noen feil her og der – som dessverre kan skje når teksten skal igjennom flere andre på veien mot å bli klar for trykk. (Ikke at jeg ikke har skrivefeil innimellom selv altså, men akkurat denne saken var jeg ekstra nøye med før jeg leverte)

Men! Uansett så er temaet i saken utrolig viktig, og Siv som forteller sin historie her er fantastisk. Du burde ta med deg bladet hjem fra butikken bare for å bli inspirert av den dama! Saken kommer også på KK.no en av de neste dagene, tror jeg. I denne utgaven fulgte det også med masse deilige sommeroppskrifter. ♥ Skikkelig fin utgave av Allers!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leser du noen av disse bladene til vanlig? 

– SILJE ♥