OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror man trygt kan si at jeg har hatt en liten motivasjonsknekk på bloggen de siste ukene. Vil jo egentlig bare ha positive vibber her, men viktige å vise begge sider synes jeg! Tankene har den siste tiden vært som en liten djevel, og forteller meg at jeg ikke har noen grunn til å blogge. I tillegg er det de dumme spørsmålene som jeg egentlig holder i sjakk til vanlig, som for eksempel «Hvorfor skal det være plass i bloggverdenen til meg? Hva har jeg å komme med?»

Vanligvis har jeg jo en hverdag hvor jeg styrer alt selv, og nå som vi har startet med sommerfilmskole er jeg borte fra 8-16 hver dag. Alt av frilansjobb hadde jeg planlagt å gjøre på kveldstid, men jeg tenkte ikke på at da er jeg ganske sliten. Så derfor har jeg nå en lang liste med uferdig jobb foran meg, som prikker meg på skulderen hele tiden, selv om jeg ikke har tid til å ta fatt på det. Sånt gjør meg så stressa, jeg liker ikke å henge etter!

Nå er det én uke med sommerfilmskole til, hvor opplegget blir litt annerledes. Det håper jeg gjør at jeg får jobbet mer på kveldstid, og målet er å bli ferdig med all jobb i løpet av uka. For på fredag har jeg ferie i tre uker ♥ Det føles så lenge siden jeg hadde ferie sist!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For dere fine mennesker som klikker dere her inn her ofte – er det skjerpings, og jeg begynner med skikkelig blogging igjen. Hver dag, og noen ganger prøver jeg på to ganger også. Gi gjerne en lyd i kommentarfeltet med hva du ønsker å lese om, da blir jeg så glad!

– SILJE ♥