I helgen hadde jeg og Marius bursdagsfest sammen, koste meg masse! På forhånd hadde vi vært i Sverige og handlet snacks, godteri, velkomstvin og kaker. Men selvfølgelig glemte jeg å ta bilde av alt sammen. Haha, jeg glemmer det alltid! Tenker sånn «I år skal jeg gjøre det fint for gjestene, det blir bra bilder til bloggen». Men så går klokka, gjestene kommer og det siste jeg tenker på er kamera. Kanskje en bra ting?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk så mye fint, blant annet de kule bøkene over her, og denne fine blomsten. Det har jeg i allefall tatt bilde av! 

I kveld skal jeg sette meg ned med et bloggkurs jeg begynte på for noen uker siden. Har en del videoer og oppgaver jeg må ta fatt på, og har godt av en dose med inspirasjon. Kjenner allerede at jeg begynner å boble over med ideer til nye blogginnlegg, og lite er mer befriende enn det. Håper du vil følge med i sommer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør du i kveld?

– Silje ♥

Psst: Følg bloggen på Facebook!