OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har nettopp fått nytt gulv på uteplassen vår (verandaen?). I tillegg har vi kjøpt nye møbler, så nå har vi en liten sittekrok på hver side av plassen. En liten og en større krok som dere ser over.

De siste dagene har jeg og kjæresten prøvd å stå opp tidlig (som nevnt, prøvd…) for å nyte frokosten ute. Er også så deilig å sitte her på kvelden med tente lys, musikk og litt kveldsarbeid. Kanskje jeg lager litt mer «greek style» etter hvert, akkurat nå er det helt nytt – så da ville jeg bare vise litt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rips i hagen som jeg momset i meg i stad ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blikket jeg får når jeg går ut for å ta bilder… Han er så selskapssyk den katten ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg snart i dusjen før det blir en veldig spennende fotballkamp snart mellom Portugal og Wales. Vinner Portugal nå, er de i finalen! Men alt kan skje, så jeg får bare krysse fingrene. Håper du har en super kveld 🙂 

– SILJE ♥