I DAG BLIR DET FORANDRING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er så spent, for senere i dag skal jeg til frisøren! Blir en stor forandring, så jeg håper bare at det går bra. Man er vel alltid litt nervøs før man skal endre hårfarge, har jo respekt for håret mitt! Haha. 

Dette innlegget skrev jeg før vi dro på jobb i dag, rakk så vidt å spise frokost på uteplassen som jeg skrev om i går. I snart to uker har jeg, Marius og en kompis av oss vært kursveiledere ved en sommerfilmskole her i Vestfold som vi holder for femte året på rad. En fin jobb, og spesielt når det er så flink ungdom med! (Hør på gamlemor a…) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare noen timer igjen som brunette nå, ææ!

– SILJE

Psst: Følg bloggen på Facebook da vel ♥

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s