IKKE BRUNETTE LENGER

I dag har jeg farget håret! Sååå lenge har jeg hatt lyst til å bli blond igjen, og nå var endelig frisørtimen her. Det er vel noe med å ha sin naturlige farge sin tror jeg, ble nesten blank i øya på vei hjem fra frisøren. Følte meg mer som «meg».

Det har vært så gøy å være brunette det siste året. (Bare jenter kan bruke ordet gøy om å ha en hårfarge, haha) Har fått høre at jeg ikke burde bli blond igjen fordi jeg er finest mørk (takk for komplimentet?), men når det gjelder håret mitt så må jeg bare gjøre det jeg har lyst til. Det er jo det som er så gøy! (Der kom det igjen..)

FØR:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. ETTER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg dro til «Bare hår» på Nøtterøy, og er veldig fornøyd. Anbefales! Dere kan følge salongen på Facebook her 🙂 Kjøpte også en shampo til å gjøre fargen kaldere hvis jeg trenger det.

Håret blir sikkert enda lysere i sommer også, pleier jo alltid det. Det føles i alle fall godt å være litt blondere igjen. Hva synes du om hårfargen?

– SILJE ♥

7 comments

  1. Wow så fint det ble, det kledde du skikkelig 🙂 (Har forresten en giveaway på min blogg nå, der du kan vinne finne premier til en verdi av 2000kr)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s