Hver gang jeg har leserrekord på bloggen, har jeg mest lyst til å være «kul» og bare la det gå. Blogge som vanlig liksom. Men det har jeg ikke klart, for jeg vil så gjerne fortelle dere om det! Og hvert fall nå som statistikken er dobbelt så mye som min forrige leserrekord, og mer til. 

Mitt forrige blogginnlegg ble tidligere i dag plukket opp av Nettavisen, (tuusen takk!) og frem til nå har jeg hatt 3600 unike lesere (!!!!!). Jeg pleier å være sykt fornøyd med å ligge på 2-300 liksom. Dette er sprøtt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja da mamma, det er kult og sånn.. Kan jeg leke med Sander nå?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjempegøy at temaet traff, og det gjør at jeg gleder meg enda mer til å dele artikkelen jeg har bidratt til. Var moro å lese hva andre mener om saken også! Brukte bare noen minutter på innlegget mens jeg var på jobb i dag, fikk bare et innfall. Tenkte et øyeblikk på  å slette hele innlegget fordi jeg ble så selvkritisk, men så endte det med at jeg publiserte likevel. Veldig glad for det nå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når du vil smile til leserne, men er sliten etter to uker med jobb. Yeye. Dette er det beste dere får, haha.

Tusen takk til alle dere som følger bloggen min, som skriver kommentarer og forsvarer meg når folk er usaklige. Dere er så bra!

– SILJE 

Psst: Følg bloggen på Facebook da vel ♥