OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger er 28. plass helt sykt, spesielt når det handler om topplisten på blogg.no! For en følelse å sjekke den i dag, og finne min egen blogg på forsiden. Totalt i går hadde jeg 4342 unike lesere! (3808 norske)

Jeg nyter det så lenge det varer, og vet jo at dette har med at Nettavisen linket til innlegget mitt. Uansett er det helt sprøtt, og jeg bruker dette til videre motivasjon. Vil jo levere en skikkelig bra underholdningsblogg til dere 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg startet dagen med en fantastisk avokado-frokost, og nå pakker jeg for meg selv og pusene (mammalivet..) Vi skal nemlig til Kragerø noen dager, og det blir så deilig. Ble ikke ferdig med all jobb, men skal pusle med det i helgen. 

Jeg tenkte å lage litt mer videoer her til bloggen, hva tenker dere om det? Fikk så god respons på min forrige videoblogg, og jeg elsker jo å pusle med film og reigering – så hvorfor ikke? Da kommer nok pusene til å være en god del med, og det blir gøy å vise mer av personligheten til kattene. Starter i helgen med å filme kattene på tur, så regner jeg med videoen kommer til uka. Blir gøy med litt mer YouTube!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal du i helgen? 

– SILJE ♥

Psst: Følg bloggen på Facebook da vel ♥