Har merket at bloggere har en greie med å unnskylde seg før videblogger, og nå blir jeg en av dem. Nok en gang! Det er bare det at jeg har lyst til å lage flere videoer her på bloggen, og denne ble et litt rustent forsøk. Kom ikke inn på redigeringsprogrammet jeg bruker; Adobe Premiere, så jeg klippet i iMovie – et bra program, men har aldri brukt det før! Så forvent litt bedre video neste gang, regner med det blir etter Hellas! Er jo gøy med video ♥

Her har dere altså meg og kattene på tur, på vei til Kragerø og svigers. Filmet kattene etter vi kom fram også, vi pleier å bo i kjellerstua hvor de koser seg masse. Men lyset her var litt dårlig, så jeg tok det ikke med i videoen. Men de ligger ved siden av meg her nå mens jeg skriver dette, maler og koser seg.

Enjoy! (?) 

Har du tips til andre videoer du vil se?

– SILJE 

Psst: Følg bloggen på Facebook da vel ♥