LIVET SOM KATT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen tar i alle fall livet heelt med ro! Vi kom nettopp hjem fra Kragerø, og alle fire falt bare sammen i sofaen. Grunnen til at vi dro fra Kragerø i dag var fordi vi skulle rekke et vorspiel hos en venninne, men da vi kom hjem og hadde pakket ut, klarte vi nesten ikke rikke oss av sofaen. Så ironisk nok måtte vi bare gi beskjed om at vi ikke fikk til å komme, og her ligger vi i sofaen da.. 

Vet ikke om det var kattenes energianfall i natt som forårsaket at vi nå er helt utslitte, eller at man bare blir sliten av å være på tur. Uansett tror jeg at kvelden videre skal inneholde pizza på døra, Netflix på Tv-en og en tidlig kveld. Krysser fingrene for ny energi imorgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Katter altså..

Hva gjør du i dag? Skal folk på festival? 🙂

– SILJE ♥

7 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s