I dag hadde jeg ganske mye på planen, så da tenkte jeg å vise hvordan en dag som frilansjournalist kan være. Så håper jeg det kanskje er litt interessant! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

07:00 – Stå opp, spise frokost og kose med kattene.

08:00 – Sjekke arbeidsplanen, hvilke deadliner nærmer seg? Tre stykker har deadline imorgen. Oi oi!

09:00 – Skrive notatene fra blokka inn på Macen har jeg gjort fra før, så nå skriver jeg ferdig artikkelen som skal sendes til Lofotposten. Men først – sitatsjekk til intervjuobjektet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10:00 – Mens jeg venter på svar på sitatsjekk, begynner jeg på neste artikkel. Det er en sak til magasinet Monitor. Jeg har vært på settet til stop motion-filmen Dyrene i hakkebakkeskogen, og skal skrive en ganske «teknisk» artikkel, hvis jeg kan si det sånn. En liten utfordring, så jeg starter med å skrive inn notatene mine. 

11:00 – Lunsj! Da prøver jeg å koble av med knekkebrød i sola, sjekker sosiale medier og kikker på ukas økonomiplan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12:00 – Tilbake til arbeidet.. Jeg har fått svar på sitatsjekk og leverer saken til Lofotposten. Fortsetter på artikkelen til Monitor.

13:00 – Legger fra meg den artikkelen litt, og begynner på neste til ShapeUp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14:00 – Skriver på ShapeUp-artikkelen.

15:00 – Jobber videre på artikkelen til Monitor, og sender sitatsjekk! Alltid en bra følelse, da er saken så godt som levert. Kommer helt an på om det er noe intervjuobjektet vil formulere annerledes, eller om jeg har skrevet noe feil. 

16:00 – Runder av for dagen, og planlegger å gjøre ferdig artikkelen til ShapeUp dagen etter. Skriver dette blogginnlegget, og skal snart sette i gang med middagen med min kjære!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste innspurt imorgen! Så dette er en typisk dag i min sommerferie, haha. Hva synes du om innlegg som dette? 🙂

– SILJE ♥