I dag er det ruskevær, og da begynte jeg å tenke på at vi snart er i august. Da begynner høstsemesteret på nettstudiene jeg tar, og artiklene jeg skal skrive er til høst og vinter-utgaver av magasinene. Så selv om jeg nyter sommeren nå, er hodet mitt litt lenger ute i året. Men jeg gleder meg til høsten, så det gjør ingenting! Planene jeg har er …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅL FOR HØST 2016:

STUDIER
– Studere tre kurs ved Høyskolen Kristiania Nettstudier
– Ta eksamen i alle kursene (45 studiepoeng, gulp!)

FILM
– Skrive ferdig to kortfilmmanus
– Planlegge innspilling for filmen(e) i 2017 
– Ta en ny castingrunde

TEKST
Artikler for blant annet ShapeUp og Foreldre & Barn
– Fullføre et skriveprosjekt
– Blogge masse, og bra ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du planer og drømmer for høsten?

– SILJE