Her om dagen så jeg og kjæresten den nye serien «Stranger Things» på Netflix. Jeg tror ikke jeg skal skrive handlingsreferat her, men den anbefales! Digger konseptet, ideen, spenningen, skuespillet, alt! Har alltid vært fascinert av dette med flere «dimensjoner», uten å røpe for mye av handlingen. 

I tillegg digger jeg at det skjer mye. Jeg blir ikke irritert når episoden slutter, som man ofte kan bli. Jeg føler jeg får masse underholdning, og ikke at de drar ut handlingen bare fordi de skal få meg til å se sesong 2. Er så mange serier som gjør det, og jeg blir bare irritert. Sesongavslutningen på nyeste Orange is the new black, for eksempel? Det er jo eeevigheter til neste sesong, og da blir jeg bare irritert når den slutter som den gjør. Eller er det bare meg? ;p

Uansett – dette er en av de beste seriene jeg har sett på lenge. Se den!

Følelsen jeg fikk når jeg var ferdig med serien …

Jaja. Regner med det kommer en sesong 2, og jeg gleder meg!

Har du sett serien, i så fall hva synes du?

– SILJE ♥

PS: Trakk også vinneren av to ansiktsmasker i dag! Det ble skjønne Henriette Celin, som har bloggen «Bergensergenser» HER 🙂 Sender i posten i dag! Følg med for flere giveaways fremover ♥