I går hadde jeg en ganske produktiv dag, tror jeg. Vi ryddet leiligheten, jeg leverte en artikkel og spilte inn en video! Prøver å redigere den klar til imorgen. Om jeg ikke sletter den først, blir aldri fornøyd med disse videoene jeg, haha. Men det må jeg bare heve meg over, jeg lærer vel litt for hver gang. 

Det var så sinnsykt varmt i går at vi ikke orket å lage middag, så da ble det sushi på terrassen. Funket veeldig greit i stedet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mobildeksel fra Nelly, HER (adlink)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden vi reiser til Hellas snart, er det en del å tenke på. Rydde leiligheten – er jo alltid best å komme hjem til ren leilighet – pakke, finne frem passet (skjer med at man aldri gjør det før siste liten?) og fikse barnevakt til dyra. 

Begynner å glede meg, bare tre dager igjen nå. Hååper internettet på hotellet er bra, jeg synes det er gøy å oppdatere bloggen på tur! Elsker bilder med blå himmel, blått hav og masse god, gresk mat. Så håper jeg du liker feriebilder også, og at du vil følge med til uka 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil gjerne vite; hva gjør du i dag?

– SILJE ♥