Dagens sang: Olly Murs – You Don’t Know Love ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Leser ikke Foreldre&Barn fordi det er noe på gang altså, bare skriver litt for dem. Og det er jo faktisk et superbra blad!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Reisespill er genialt, kjøpte med disse før vi dro. Litt mindre, litt enklere å spille. Moro på kveldstid 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Snikktitt på badet 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

@KORFU, GREECE

Jeg kom meg faktisk opp i dag, litt senere enn planlagt – men ikke mye. Er så deilig å starte dagen ved bassengkanten, jeg elsker det blå bassengvannet! Har ligget på solsenga i hele dag, leste «Bienes historie», svømt og spilt ballspill med kjæresten.

Nå er vi tilbake på hotellrommet, og skal ut og spise hele gjengen om noen timer. Har allerede begynt å tenke på hva jeg skal bestille jeg, heheee.. Uff, er så alt for glad i mat! Har allerede spist chicken souvlaki, seafood spaghetti og masse saganaki (fried cheese), som er tre ting jeg alltid må ha i Hellas. Hmm, kanskje det blir sardiner i dag? Lykken er å finne de små gledene, altså. Som for meg tydeligvis er matgledene.

– SILJE ☀️