Jeg var alene ved bassenget noen timer, og rakk å få to nye bestevenner. Vel, jeg vet ikke om de ser det på samme måte som meg, men jeg har i allefall måttet skryte til de andre om det.

Først var det Kule Vincent, som er tre år, fra Sverige. Han kom for å fortelle meg at han het nettopp Vincent, noe jeg tok imot med et nikk og et smil. Vincent plasket litt i vannet, vi pratet litt til, og så forsvant han avgårde med den grønne capsen sin.

Så er det Alma, som er to år, også fra Sverige. Hun er den kuleste i bassenget (sorry Vincent), og har alltid en rød lue på, over de lyse lokkene. Jeg må si vi fant tonen fra dag èn. Hun smiler til meg, jeg smiler tilbake. Så plasker hun rundt, ser på meg. Jeg nikker bekreftende, som for å fortelle at plaskingen hennes er i verdensklasse. Det tror jeg hun setter pris på, for hun plasker mer og ler.

Kanskje jeg som 24-åring heller burde fått venner i egen alder, men jeg har konkludert med at de minste er faktisk er de kuleste på hele hotellet. Ja, de kommer med mye lyd. Og det er ingen som kan få foreldrene så sure som dem. Men det er det heller ingen som kan få foreldrene til å le så ekte. Kaanskje et glass eller to med Mythos, men det er det.

Hihi, nå skal vi snart ut å spise middag her. Klokka er åtte gresk tid, sola steker og det skal visst nok være 28 grader nå. Puh!

– SILJE