Da jeg viste leiligheten i går, glemte jeg jo helt å ta med terrassen! Vi sitter mye her på kveldene med spill, snacks eller vin. Det er så rart hva man snakker om og er opptatt av når man er på ferie. Det er bare de små tingene, liksom; hvilken snacks skal vi ha i dag, skal vi på stranda eller ligge ved hotellbassenget? Når man i hverdagen har hundre ting å tenke på, ansvar, jobb og gjøremål, er det så godt å koble av med disse små tankene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Planen i dag er å «ta den helt ut», haha – veldig norsk måte å si at man skal kose seg med god drikke, og kanskje dra på byen. Derfor tenkte jeg å ta på favorittkjolen fra Nelly. Elsker lange kjoler! Da føler jeg meg trygg på at kjolen ikke blir for kort, uansett hvor mange grøfter jeg skulle havne i i løpet av kvelden. (Neeeida mamma og pappa, jeg tuller ♥)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Leste forresten ut denne i dag, overraskende fin! Bøyer meg i støvet for den norske forfatteren Maja Lunde som har skrevet en så gjennomført bok som er solgt til så mange land. Anbefales, og den må jo bare bli film en dag. Nytt forfatter-forbilde!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 Hva gjør du i kveld?

– SILJE ♥