FORELSKET I HVERDAGEN

Vi lettet fra Korfu i går natt, og før vi fløy avgårde fikk vi en beskjed fra kapteinen. 50 kofferter måtte lempes av flyet for at de skulle kunne lette. Det ble derfor ganske nervepirrende da vi stod og ventet på Gardermoen, men heldigvis kom alle de fire koffertene frem. *PUH* Vi var hjemme nærmere seks i dag tidlig, og sovnet som zombier i senga, mens kattene var supergira og bare ville kose.

Da jeg våknet på Nøtterøy dag, var det overraskende deilig å være hjemme. Jeg tror jeg er litt forelsket i hverdagen. Teit å si – jeg vet, men jeg setter så pris på leiligheten, kjæresten min, kattene, jobben min, venner, hjemmekontoret og stedet jeg bor. Dere kjenner vel følelsen når dere kommer hjem til Norge? Å drikke vann fra springen, og alt det andre man plutselig setter så pris på. Det å komme hjem til en hverdag hvor jeg kan være min egen sjef, skrive spennende artikler og tenke tilbake på en super tur til Hellas med fine folk. Veldig takknemlig ♥

Men nok kliss, nå er det tid for kake! Vi er hos foreldrene mine i dag, så da blir vi vartet opp som vanlig. 

– Silje

5 comments

  1. Flaks at alle koffertene kom med! Det er kjedelig å vente på bortkomne kofferter:) det er fantastisk å komme hjem igjen etter ferien:) borte bra med hjemme best<3 kos å lese at du detter så pris på alle de tingene vi så altfor ofte tar for gitt:) hverdagen er ikke så aller værst. Ha en god kveld!

  2. Uff, bra koffertene deres kom med da.
    Skjønner hva du mener med det. Alltid herlig å komme hjem etter en reise. Å sove i egen seng, drikke vann fra springen, og være tilbake til alle rutinene man er så vandt til (:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s