OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I august har jeg en ny sak i Det Nye ShapeUp! Den er på fem sider, og handler om hvordan man kan bli bedre på mellommåltider. Da jeg fikk oppdraget, måtte jeg i tenkeboksen for å finne ut hvem som kunne være ekspertkilde. Men der var jeg ikke lenge, for Berit Nordstrand dukket raskt opp i tankene. Hun ville gjerne være eksperten i saken, og gir mange gode tips til sine egne oppskrifter. I tillegg til andre tips om hvordan man lettere husker de små måltidene i hverdagen. (Ja, takk!)

Skal prøve oppskriftene selv når jeg snart begynner med studie- og jobbhverdag for fullt. Det blir en såpass hektisk høst at litt mellommåltider på lur er gull! Kan legge ut resultatene her på bloggen, selv om jeg ikke er kjent for å være en mester på kjøkkenet.. Ting blir brent og jeg får til de merkeligste ting, men pytt pytt. Kanskje jeg klarer det denne gangen? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sander har en greie for magasiner.. Han MÅ bare skrape på dem hvis han har mulighet. #WHY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.. Og så legge seg ned på dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mange andre fine saker i denne utgaven av ShapeUp ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke magasiner leser du?

– SILJE