Før .. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. og etter! ​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For lenge siden skrev jeg på bloggen om «Morsom sparing» som man kan gjøre på DNB. Altså hver gang du trekker kortet, sparer du for eksempel 10 eller 20 kroner. Dette har jeg gjort en stund nå, med et spareformål som var: lengre hår! Jeg har alltid drømt om det, og har prøvd å spare håret så det skal bli langt. Aldri har jeg fått lenger enn rett under skuldrene. 

Derfor har extensions vært noe jeg har spart til lenge nå, og da jeg fikk penger igjen på skatten, (wuhuu) tok jeg litt til resten av beløpet. Så i dag har jeg vært og satt på hår! Det er SÅ uvant, og jeg valgte en ganske lang lengde. Jeg stod mellom denne lengden og en kortere en, og til slutt ble det nesten et skudd i blinde. Tenkte at det er litt gøy å prøve litt ekstra langt når jeg først gjør dette. Så kan det jo alltids klippes om jeg angrer. Men foreløpig er jeg fornøyd, selv om det som sagt er syyykt uvant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får ikke tatt de beste bildene i dag, siden håret er litt annerledes den første dagen. Med en gang jeg begynner å vaske det, blir det lettere å «jobbe med», så da kommer jeg nok til å lage bølger så det blir litt mer liv i det. Så nå er det litt flatt, men dere ser i allefall hvordan lengden er 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følg med i helgen, så skal jeg ta litt bedre bilder ♥

Q: Har du erfaring med extensions? 

– SILJE