OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uka er jeg alene hjemme, og har nok av saker å drive med. Artikler skal skrives, studieoppgaver skal sendes, og leiligheten må ryddes. Nå har det vært mye reising frem og tilbake, så det blir godt å få litt orden igjen! 

Selv om jeg har mye å gjøre, er det rart å skulle være alene hele uka. Jeg klarer aldri å kjede meg, og har allerede klikka litt på Snapchat, for å si det sånn. Sånn går det når man får mye tid for seg selv. Siden jeg er oppdatert på alle Stories om dagen, må du gjerne legge meg til så jeg har flere å følge med på 🙂 @siljereistad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gleder meg til å oppdatere meg på studier igjen, men kommer til å bli gæren av alt pensumet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hehehe, Justin Bieber i hylla fra tidene i Topp. Fortsatt fan jeg 🙂

Hva gjør du i dag? 

– SILJE ♥