OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk jeg en kommentar på bloggen som jeg skvatt litt av, men satte veldig pris på. Enkelt og greit stod det: «Bloggen din er kjedelig for tiden, det er synd.» Et lite klaps med en gang, haha. Men de siste dagene har det vært lite tid til å blogge, og jeg har savnet det. Jeg blir også så redd for å være «plagsom» på Facebook, men jeg regner jo ikke med at folk følger siden min dersom de ikke har lyst til å se innleggene.

Da jeg sa til Marius her om dagen at jeg lurte på å legge ned bloggen, sa han bare; «Nei. Det lar jeg deg ikke gjøre, du blir jo så glad av å blogge». Han er søt da, og har jo veldig rett. Jeg elsker å skrive og ta bilder, og forhåpentligvis underholde. Selvfølgelig er det gøy for meg å ha dette for egen del, men det er ingenting som motiverer meg mer enn å høre fra dere. Å høre at noen slapper av med bloggen i travle studietider. At andre har lest bloggen min på sykehuset, for å rømme litt bort. Eller har ledd høyt på bussen av et innlegg. DET er det viktigste for meg.

Så selv om det selvfølgelig ikke var en drømmekommentar, tar jeg den til meg. Det betyr at det er noen der ute som følger med, og bare det gir meg motivasjon. Så hvis du leser bloggen min og ikke tør å kommentere (har snakket med flere som sier dette), please do it! Det kan være noe så «lite» som en kommentar som gjør at jeg ikke gir opp hele bloggen på en dårlig dag. (Heldigvis er det ikke så mange av de dagene)

Så takk til deg som kommenterte, og alle dere som klikker dere inn hver dag ♥ Nå er det ny høst, og nye blogginnlegg kommer! Jeg har en perm med ideer, så det skal det ikke stå på, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det betyr enormt mye for meg å vite hva DU liker å lese om! Synes du det er interessant med jobben min som journalist, å bli med når jeg er på audition, nettstudiene, flere videoer eller helt andre innlegg? Eller vil du egentlig bare se hva kattene finner på? Uansett synes jeg det er veldig gøy å høre.

Let me know: Hva liker du å lese om?

– SILJE ♥

Følg meg på Facebook her da vel 🙂