OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei, jeg tenkte å skrive om kjærlighetsråd jeg har fått i løpet av snart 8 år med kjæresten. Råd som jeg har fått, som jeg ikke er så fan av rett og slett. Og dette er absolutt skrevet med et glimt i øyet, kan godt hende noen av disse funker for andre. Så i dag er det ikke lov å være nærtagne på det, vi er alle forskjellige! ♥ Det aller viktigste er hva som funker for deg.

1) «Flørte på byen»
Jeg vet at mange ser på flørting på forskjellige måter. Noen mener at bare å snakke med det motsatte kjønn er flørting, men jeg ser på flørting som en del mer enn det. Det er mange som faktisk råder til å flørte med andre på byen, og kanskje det funker for noen? Men råd som «Ikke si at du har kjæreste, bare spill med» føles bare ikke riktig for meg. Er det ikke også litt dårlig gjort ovenfor den du snakker med å late som du er singel? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2) ​»Prompe foran hverandre»
Jeg kan nesten høre folk hisse seg opp over at jeg tar med dette punktet. Gudene vet hvor mange som har gitt meg råd om å gjøre dette, og det er helt fint hvis det fungerer for deg, herlighet. Det gjør jo sikkert at man kan slappe mer av. Men hvis man har lyst til å være sammen med kjæresten sin lenge, så kommer dette sikkert for en dag uansett. Eller ikke. Det er ikke noe jeg er fan av, sånn er det bare. La meg også si at de som har rådet meg til dette, ikke er sammen med kjæresten sin lenger …. (Jada, jeg skjønner at det kan være andre ting også, haha ;p ) 

3) «Det som skjer i den byen, skjer i den byen. Ha det gøy!»
Joda, dette rådet har som regel kommet fra greske bartendere eller single gutter med snusleppe. Men det finnes faktisk mange flere som unnskylder seg med denne når de er ute og reiser, og jeg blir like stum hver gang. Det som skjer der du er, blir der? Nei, det har fortsatt skjedd og er i minnet til både deg og de rundt deg, og det er bare sykt respektløst å tenke på den måten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4) «Ikke smink deg/ordne deg for han, se om han fortsatt vil ha deg»
…. Selvfølgelig er det viktig at han liker deg uten sminke og i joggebuksa, men jeg liker å vise at jeg vil være fin for kjæresten min. Kanskje blir vi gamle sammen en gang, og da er det ikke sikkert jeg har like mye energi til å dra frem sminkekosten hver dag. (Selv om jeg tror jeg kommer til å bli en ganske jålete gamlis)

5) «Gjør kjæresten sjalu med vilje»
Altså. Med mindre dere synger på siste verset og du desperat vil finne ut om det er noe følelser igjen, så synes jeg dette er fy-fy. Sjalusi er en vond følelse, og det er dårlig gjort å gjøre det med vilje. Hva godt fører det til egentlig? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6) «Gjør det slutt, det vil ikke vare uansett»
Hehe, måtte ha med dette rådet som jeg faktisk fikk flere ganger da jeg ble sammen med Marius som 16-åring. Sier seg selv at dette ikke er et råd FOR kjærligheten, men fortsatt et råd jeg fikk. 

7) «IKKE flytt med kjæresten din, tenk heller på hva du ville gjort som singel?»
Denne er litt komplisert, for det er på en måte sant. Du skal ikke la deg styre av kjæresten din. Hvis du får en vond følelse av å skulle flytte med han til Japan for eksempel, (random sted) da må du lytte til den. Men hvis kjæresten din gjør deg lykkelig og du elsker hverdagen deres, har dere det kanskje bedre sammen.

I 2013 da jeg var ferdig i Topp i Oslo, ville jeg på et lite eventyr og flytte til et nytt sted. Jeg søkte på skoler i England, og visste at Marius skulle begynne i Lofoten. Men jeg følte nesten at jeg søkte i England BARE for å ikke gjøre det samme som Marius. Det endte med at jeg ble med til Lofoten og jobbet som journalist, og jeg hadde det så bra der. Angrer ikke et sekund! Året etter reiste jeg ned alene til Oslo, for da føltes det riktig 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du fått noen av de samme rådene, er du kanskje uenig med meg, eller har du andre? 

– SILJE ♥