MIN DOM: SUICIDE SQUAD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

SUICIDE SQUAD
I dag tenkte jeg å si noe om Suicide Squad! Så den på premieredagen forrige fredag, sykt mange folk som skulle se den. Den har jo vært ganske hypa over hele verden, og jeg ser at den har fått mye kritikk fra fans verden over. 

Jeg er ikke helt inni universet fra før, og hadde egentlig null forventning. Det tror jeg er en fordel med de filmene her, for jeg koste meg maks! Joda, jeg ser den har noen hull fortellermessig og sånt, men underholdningsverdien er høy. Digger Harley Quinn fra før, og er stor fan av Margot Robbie. Så det var vel egentlig 90 % av grunnen til hvorfor jeg gledet meg til å se den. Hun tar jo rollen med stil, og det synes jeg Will Smith og Jared Leto som Joker gjorde også. (Selv om alle jeg har snakket med er uenig i den siste) 

MUSIKK
Filmen har også
et fantastisk soundtrack, OH MY GOD. Alt ligger på Spotify, og det går på rundgang her hjemme. Mine favoritter er:
Gangsta 
You Don’t Own Me
Wreak Havoc
Sucker For Pain

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIN DOM

Hmmm… Underholdningsverdi: 5
Terningkast hvis jeg selv hadde anmeldt: 4

En anmeldelse jeg er veldig enig i, fra Aftenposten her. 
Mer om filmen, og for å bestille billetter der du bor HER. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SYKT TYPISK
Jeg fant ut at jeg ville prøve ut Harley-looken nå som jeg faktisk har muligheten med langt hår. Brukte ikke mer enn 5 min, og da jeg var ferdig så bare: Åja, jeg har BYTTA om den rosa og blå siden. Er det mulig. Sikkert fordi jeg så i speilet.. Den «ROTTEN»-tatoveringen hun har på den rosa siden, synes jo ikke på bildene her en gang. Måtte i allefall le høyt da jeg skjønte det, og da følte jeg meg i hvert fall som crazy Harley Quinn…. I tillegg falt begge linsene ut da jeg sminket øynene. Uff, jeg er så kløne.
 
Har du sett filmen?

– SILJE ♥

PS: For deg som vil prøve Harley-looken, sjekk ut videoer på youtube! Og husk riktig side da, haha ;p

9 comments

 1. Så stilig du var som Harley Quinn 😀
  Bra du ikke hadde så høye forventninger da, og likte filmen godt. Det tror jeg er en fordel som du sier (:
  Har ikke sett den enda, men har veldig lyst ^^

  1. Henriette Celin: Tusen takk, snille deg! :* Jaa, tror det var en fordel. Som nevnt er det mange som er skuffet over filmen, men jeg koste meg masse. Anbefaler å se den 😀

  1. Anonym: Ja, det har jeg gjort noen ganger :p Helt vanlig for bloggere, og ble anbefalt under bloggkurset jeg nettopp gikk på. Ser ikke noe galt i det, det er en måte å fortelle om bloggen på som fungerer supert:)

 2. Endelig en som er enig med meg! Synes den var super underholdning😃 og fantastisk soundtrack! Så stilig du er på bildene👍🏼 crazy som har byttet om sidene😅

  1. Janicke: Haha, jeg følte meg bare dum siden det skal være litt viktig daa?? Og siden jeg brukte speilet ble Rotten-tatoveringen ikke mulig å lese i virkeligheten. Wups! Haha, bra vi er to om det, koste meg masse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s