OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LØRDAG. Fy søren så deilig det er å ta helg når man har gjort unna jobb for uka. Jeg klarer ikke å huske sist jeg og kjæresten tok oss helg uten jobbing, lagde taco og så film. (Altså, vi ser jo på Netflix innimellom slagene, men jeg snakker heeele pakka) Derfor har jeg gledet meg sånn til i dag ♥

Har tatt storhandelen i dag og handlet inn taco til i kveld og mat til resten av uka. Har også hatt besøk av foreldrene mine, ryddet litt hjemme og vært ute med kattene, som koste seg med å jakte på fluer og gresshopper. Imorgen er det den store vaskedagen, og spillkveld med gode venner. Men akkurat i kveld skal vi bare slappe av. Legge vekk mobil, Mac, artikler, og pensum. Selv om jeg bare skal lese liiiitt i bøkene før vi starter med middagen. Hehe.. Men bare litt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten, takk for så hyggelige kommentarer på både Harley Quinn-looken og kjærlighets»rådene». Alltid gøy å høre hva dere synes 🙂 Hva er dine planer i kveld? 

– SILJE ♥