POSITIVT FOKUS

De to siste årene føler jeg at jeg har blitt ganske god på dette med positvt fokus. Det er jo egentlig så lett! Og det fører meg uten tvil nærmere målene mine å ha den holdningen. 

Det å glede seg over små hendelser som har skjedd, noe som skal skje – eller noe jeg har fått til. Derfor tenkte jeg å ramse opp noen punkter som jeg liker å tenke på om dagen, som skal skje (eller har skjedd) denne høsten 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* Extensions ♥
Akk, så overfladisk. Og samtidig så viktig for meg. Det er noe jeg har ønsket meg lenge, og noe jeg har spart til. Følelsen av å betale for noe da, er liksom så spesiell. Det føles fortjent på en måte? Samtidig har det vært helt fantastisk å endelig få det håret jeg alltid har ønsket meg, uansett hvor sprøtt det sikkert høres ut. 

* Ny tur til Spania ♥
Jeg og Marius var litt spontane og bestilte oss en tur til Spania i september. Gleder meg sånn! Vi skal besøke faren til Marius som har jobb-leilighet der, blir skikkelig kos. Pris for fly ned var ikke så ille, og jeg merker at jeg ikke er heelt ferdig med sommeren heller.. Teller ned dager!


Foto: Gareth Jenkins, blogs.angloinfo.com

* Laget spareplan for høsten ♥
Jeg har aldri vært supergod på å spare, men jeg kommer meg. I høst har jeg laget en ganske bra spareplan, som jeg skal følge! Når pengene settes inn på BSU for eksempel, er det jo ikke mulighet for å få tak i de uten å avslutte kontoen. Noe som er perfekt for sånne eventyrlystne som meg. (Jepp, jeg har prøvd.. Haha)

* Skrivehelg 
Planen er å få til en skrivehelg igjen denne høsten med gode venner, det er så inspirerende! Dra på en hytte, kjøpe inn masse mat – og skrive skrive skrive. 


Pusene på hyttetur i høst ♥​

* Haugesund
Min flinke kjæreste er jo nominert til Amanda-pris for kortfilmen sin i år, og vi drar sammen til Haugesund for å være med på utdelingen. Uansett utfall er det jo kjempemoro med Amanda og filmfestival, så jeg gleder meg 🙂

* Selena Gomez
Konsert med herlige Selena Gomez i oktober med Maria, det blir så moro! Elsker sangene på det nye albumet, og det blir garantert kjempestemning.

* Sunne vanner
Jeg har en del personlige mål når det kommer til trening og kosthold, og er motivert! Skal prøve å slenge meg på noen av kjærestens treningsøkter, hvis jeg tør….. Jeg har jo ikke så god erfaring med det, fra innlegget om da jeg begynte å gråte HER.. Men, der det er håp, er det mulighet! Eller no.

* Travel høst
I tillegg er det mye annet spennende som skjer, som jeg håper vil resultere i noe bra som jeg kan dele på bloggen. Litt skriveprosjekter og andre bloggprosjekter som jeg skal jobbe for å realisere! *krysse fingrene*
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gleder du deg til denne høsten?

– SILJE ♥

12 comments

 1. så masse fint du har å glede deg til!
  jeg gleder meg til september, for da har jeg tre uker ferie, så da skal jeg og kjæresten min reise, tror det blir til spania med oss også 😀

 2. Så mye kjekt du har å se frem til! veldig viktig det der. Å ha noe å se frem til (:
  Foreløpig har jeg en uke med kjæresten å se frem til, en jobbhelg, begynne å studere nynorsk, og kanskje 3 sydenturer neste sommer ^^

 3. Ny sydentur?? Crazy you! (Bittelitt misunnerlig her, haha! )
  Gledermeg til å høre mer om treningsmålene dine! Innebærer det å bli med meg på joggetur?? Ja? JA?? JIPPIIIIIIII!!!! 😀
  Ha en nydelig søndag videre, skjønne :-*

  1. Janniche: Haha, ja når svigerfar har jobbleilighet i Spania så benytter jeg anledningen :p
   Kanskjeeee! Skal prøve å lære meg å jogge, ved å ta det steg for steg, som du anbefalte. Har elendig kondis, så tror ikke du vil jogge meg meg ennå :p
   Takk, fine deg ❤ Kos deg i dag :*

 4. Hei. Jeg fant bloggen din da jeg googlet NKS (skal ta opp historie fra vgs i første omgang, men nettkurset i journalistikk virker svært forlokkende).
  Det er veldig interessant å lese innleggene dine om å frilanse. Det har jeg veldig lyst til selv, så det er kjempegøy å få et lite innblikk!
  Jeg bor forresten også på Nøtterøy, som jo er en litt sprø tilfeldighet.

  1. U: Hei! Det er veldig spennende, men dessverre avsluttet Høyskolen Kristiania (tidligere NKS) samarbeidet med Høgskolen i Oslo og Akershus, som har studiene i journalistikk.
   Jeg skal ha eksamen i journalistikk i 2016 og 2017, men det er ikke mulig å bestille kursene lenger. Veldig synd, men kanskje det er noe annet med nettstudier jeg kan hjelpe deg med? Mange andre spennende studier på nettsiden til Høyskolen Kristiania Nettstudier 🙂

 5. Så mye fint du har å glede deg til! Jeg gleder meg til mange fine jentekvelder, høstkurs med mye sosialt og moro med flere ungdom, studiet starter igjen (skal bli godt å komme igang med hverdagen), bursdager og mye artig 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s