De to siste årene føler jeg at jeg har blitt ganske god på dette med positvt fokus. Det er jo egentlig så lett! Og det fører meg uten tvil nærmere målene mine å ha den holdningen. 

Det å glede seg over små hendelser som har skjedd, noe som skal skje – eller noe jeg har fått til. Derfor tenkte jeg å ramse opp noen punkter som jeg liker å tenke på om dagen, som skal skje (eller har skjedd) denne høsten 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* Extensions ♥
Akk, så overfladisk. Og samtidig så viktig for meg. Det er noe jeg har ønsket meg lenge, og noe jeg har spart til. Følelsen av å betale for noe da, er liksom så spesiell. Det føles fortjent på en måte? Samtidig har det vært helt fantastisk å endelig få det håret jeg alltid har ønsket meg, uansett hvor sprøtt det sikkert høres ut. 

* Ny tur til Spania ♥
Jeg og Marius var litt spontane og bestilte oss en tur til Spania i september. Gleder meg sånn! Vi skal besøke faren til Marius som har jobb-leilighet der, blir skikkelig kos. Pris for fly ned var ikke så ille, og jeg merker at jeg ikke er heelt ferdig med sommeren heller.. Teller ned dager!


Foto: Gareth Jenkins, blogs.angloinfo.com

* Laget spareplan for høsten ♥
Jeg har aldri vært supergod på å spare, men jeg kommer meg. I høst har jeg laget en ganske bra spareplan, som jeg skal følge! Når pengene settes inn på BSU for eksempel, er det jo ikke mulighet for å få tak i de uten å avslutte kontoen. Noe som er perfekt for sånne eventyrlystne som meg. (Jepp, jeg har prøvd.. Haha)

* Skrivehelg 
Planen er å få til en skrivehelg igjen denne høsten med gode venner, det er så inspirerende! Dra på en hytte, kjøpe inn masse mat – og skrive skrive skrive. 


Pusene på hyttetur i høst ♥​

* Haugesund
Min flinke kjæreste er jo nominert til Amanda-pris for kortfilmen sin i år, og vi drar sammen til Haugesund for å være med på utdelingen. Uansett utfall er det jo kjempemoro med Amanda og filmfestival, så jeg gleder meg 🙂

* Selena Gomez
Konsert med herlige Selena Gomez i oktober med Maria, det blir så moro! Elsker sangene på det nye albumet, og det blir garantert kjempestemning.

* Sunne vanner
Jeg har en del personlige mål når det kommer til trening og kosthold, og er motivert! Skal prøve å slenge meg på noen av kjærestens treningsøkter, hvis jeg tør….. Jeg har jo ikke så god erfaring med det, fra innlegget om da jeg begynte å gråte HER.. Men, der det er håp, er det mulighet! Eller no.

* Travel høst
I tillegg er det mye annet spennende som skjer, som jeg håper vil resultere i noe bra som jeg kan dele på bloggen. Litt skriveprosjekter og andre bloggprosjekter som jeg skal jobbe for å realisere! *krysse fingrene*
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gleder du deg til denne høsten?

– SILJE ♥