OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt et innlegg om dette tidligere, men ting har endret seg litt siden sist. Helt siden jeg var liten har jeg vært ekstremt rastløs, og en variert hverdag er perfekt for meg. Men det er ikke sjelden jeg får spørsmål om hva jeg driver og jobber med, og OM jeg driver med noe i det hele tatt. Haha, så da kan jeg jo dele litt av min hverdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når du skal late som du jobber på Macen, og katten er på vei inn i bildet…..

– Frilansjournalist –
Hver uke jobber jeg på en eller flere artikler, og det er opp til meg selv å styre når, hvor og hvordan. Jeg har selvfølgelig deadlines og må levere til bestemte tider, så det hender ofte at jeg sitter i helgen, selv om jeg har som mål for høsten å «ta meg helg». Hittil i år har jeg levert artikler til ShapeUp, Foreldre&Barn, Allers, Monitor og Lofotposten. Og tidligere har jeg skrevet for Topp, Kamille Puls, Stella og flere lokalaviser. 

Jeg har jobbet fast i både magasin og avis, som er utrolig gøy begge deler. Men jeg trives aller best som frilanser foreløpig, mye fordi jeg kan styre hva jeg vil skrive om, til en viss grad. Drømmejobb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Nettstudent –
Jeg studerer ved Høyskolen Kristiania Nettstudier (tidligere NKS). Det har jeg gjort siden 2014, og trives veldig med det. Jeg har rett og slett lært at kunnskap aldri er bortkastet, og jeg lærer masse! Jeg tar forskjellige studier hvert semester, som til slutt faktisk kan bli en bachelor i kultur-og samfunnsfag hvis jeg holder på til 2018. Jeg har lovet meg selv at jeg skal studere så lenge det er gøy, og foreløpig er det jo det. Krevende – ja, men gøy!

– Blogger –
Jeg er faktisk en betalt blogger (wuhuu) fordi jeg skriver for Høyskolen Kristiania sin blogg. Fire innlegg i måneden om studielivet. Den jobben har jeg hatt siden jeg startet studiene i 2014, og jeg elsker det! I tillegg har jeg jo denne bloggen, som jeg også elsker å drive på med. ♥

– Skuespiller / Film –
Det begynner å bli en stund siden sist jeg gjorde en skuespillerjobb. Det er jo fordi det er mange om beinet der ute, men også fordi jobben som journalist har vært såpass givende og gøy at det har tatt mye tid, i tillegg til andre skriveprosjekter. Men jeg skriver for tiden på to kortfilmmanus, som jeg får veiledning på ved et filmsenter. Planen er å jobbe for å spille inn begge i 2017, og kanskje får jeg sneket til meg en rolle i den ene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Pusemamma –
Hehehe, selv om det ikke er en jobb, så vil jeg ha det med. ‘Pusemamma’ skal jo være en humoristisk tittel på meg og bloggen, men samtidig er det jo en stor del av meg. Når du har to innekatter går mye tid til lek, kos, omsorg og turer ute. Jeg skrev jo tidligere et innlegg om hvilke likhetstrekk det er mellom å ha katt, og ha barn. I love it ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger blir hverdagen min veldig travel, spesielt når jeg «glemmer» å ta helg og bare sitter og jobber. Men det er jo fordi jeg driver med ting som jeg selv synes er så gøy! Jeg vil nyte at jeg er full av energi nå, for hvem vet når det kan forsvinne. Ja, jeg blir sliten innimellom (som alle andre) – men jeg elsker det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din drømmejobb? 

– SILJE ♥