Det er alltid deilig å starte dagen med en positiv innstilling. Nyte sola og tanken på at dagen skal bli fin. Men hallo – noen ganger er det fantastisk å sette av litt tid til å snakke om ting man blir irritert av også. Er dere ikke enig? 

Jeg fikk spørsmål om å skrive opp hva som irriterer meg, og jeg slår til med 10 punkter. Har hatt et lignende innlegg tidligere med 5 punkter, men nå skal jeg grave i mitt indre mørke, haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Mersalg:
Uff, jeg vet det ikke alltid er gøy å være den i kassa som må spørre om mersalg, men….. Når jeg handler ET telys på Nille, og du spør om jeg ikke skal ha en pose Smash eller kanskje noen nye skåler, eller hva med serviettene som er 3 for 1? NEI. Jeg skal ha et TELYS. Hvis jeg skulle hatt servietter, hadde det ligget på disken allerede.

2. Dårlig kundeservice:
Jeg elsker når jeg møter folk i butikker som stråler i yrket sitt. Men når den ansatte snakker i telefonen, gjesper overdrevent, eller ikke får med seg at jeg har gått til kassa… Hadde jeg vært en tegneseriefigur, så er det da jeg blir så rød i toppen at det ryker av meg.

3. Baby på kino:
Kanskje dette er sensitivt, men jeg vet jeg kommer til å mene dette når jeg selv får unge. HVORFOR er babyen din på med på kino? Den er jo ustabil! Den gråter, raper, hikster og ja – verre ting. Jeg beklager altså, men får du ikke barnevakt så må du nesten finne på noe annet. Du ødelegger for resten av salen som har betalt 150 kroner for å se på filmen – ikke høre på ungen din. I tillegg har du de som konstant går inn og ut av salen for å roe ned babyen. Altså, jeg sier ikke mer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeez, man..
 

4. Radio S-er
Dere vet når det er damer som jobber (eller blir intervjuet) på radio med de syke, skarpe S-ene? Heldigvis er det lett å skifte kanal.

5. Innpåslitne organisasjoner
Dette tar nesten kaka.. Du er på vei til Kiwi, men ikke tro du skal få slippe inn! En eller annen hjelpeorganisasjon har plassert seg FORAN inngangen, og du blir nødt til å ta den klassiske «Beklager, jeg har ikke tid akkurat nå» når de plutselig er helt oppi ansiktet ditt med en penn og et innmeldingsskjema. Altså – det der FUNKER bare ikke. Du går resten av dagen med dårlig samvittighet og føler deg som verdens verste menneske, og samtidig forbinder du den organisasjon med noe negativt. Det finnes bedre måter å opplyse på?

6. Frekke tenåringer:
Nei, jeg tenker ikke på «normal» frekkhet som tenåringer kan ha i ny og ne. Men den ekstra ufordragelige, bortskjemte tenåringen som snakker til foreldre eller besteforeldre som om de er insekter. I Hellas var det to jenter som snakket så sykt frekt til bestemoren sin, som bare var snill og grei. Åh, jeg kunne betalt for å gi dem en bitch slap hver.

7. Noen mødre…
Altså, når det gjelder dette med babyer. Mødre som ikke lar deg mene noe om temaet fordi du selv ikke har barn. «Hehe, men du vet ikke før du har det selv..» «Du aner ikke hva kjærlighet er nå, du!» Jeg skjønner at det blir noe helt annet når man blir forelder selv, men jeg har da for søren lov å mene noe om saker og ting for det. I tillegg er det så forskjellig fra person til person hvordan det vil oppleves, og jeg tror man faktisk har en viss anelse.

8. Masete unger
Haha, jeg har tydeligvis mye frustrasjon mot unger i dag. Nå tenker jeg på de som dukker opp når jeg har reist med kattene på tur, for eksempel Max som både har flydd og tatt tog mange ganger. Samtalen med den innpåslitne ungen som plutselig dukker opp med nesa halveis inni buret, foregår slik:

– Åh, er det en katt???
– … Ja, det er en katt.
– HALLO, KATTEN! Hva heter katten?
– Han heter Max.
– ÅH! Kan jeg kose med Max?
– Nei, det kan du nok ikke.
– ÅÅÅ.. *går til foreldre og gråter*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Kløne-syndromet
Okei, jeg vet ikke med dere.. Men når jeg først kløner det til og velter et glass med vann for eksempel, da skal du banne på at jeg OGSÅ dunker hodet i skapet – samtidig som jeg tråkker på halen til katten. Er det ikke noe som heter En ulykke kommer sjelden alene?

10. Mesterne av treningssenteret
Funfact: De to gangene jeg har opplevd dette, har jeg meldt med ut av treningssenteret samme dag. Haha, teit – jeg? Men altså, man sitter på et apparat eller løper på den mølla.. Så kommer det en kar bort i tank top og bare: «Hey, hvis du gjør sånn og sånn, så får du bedre utbytte av treningen, HØHØ«.
En gang var det en fyr som måtte TA på meg mens han sa det, og jeg gikk automatisk i ninja-modus. Hva skjer, verden??

Haha, puuuhh… Dette var jo nesten deilig! Å bli irritert i ny og ne er jo helt vanlig. Så lenge man ikke går og fokuserer på dette 24/7 så synes jeg ikke det er noe galt med en liten utblåsing av og til. Jeg er i alle fall glad jeg ikke er langsint ;-p

Hva irriterer du deg over? 

– SILJE ♥