OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ville bare titte innom med et ekstra blogginnlegg i dag, og tipse om sashimi! Jeg er helt hekta og handler det alltid hvis jeg skal «unne meg noe». Det er ikke sjelden sashimi dukker opp i hverdagsinnlegg på bloggen heller, så ville bare dele hvor lite man trenger, og at det faktisk kan bli for under hundrelappen! Jo mer du har hjemme, jo billigere selvfølgelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DETTE TRENGER DU TIL SASHIMI ♥
– Sashimi-laks
– Ferdig ponzusaus (kan også lages selv, google oppskriften. Vanlig soyasaus går også, men ponzu er enda bedre)
– Sesamfrø (jeg kjøper økologiske fra Coop, nam!)
– Spisepinner (skrev først strikkepinner, HAHA)
– Evt. ingefær, syltet

1. Skjær opp laksen i små biter, skjær mot mønsteret i fisken, mot det «hakket». Husker ikke hvor jeg lærte dette, men det funker best!
2. Legg bitene på en tallerken, strø sesamfrø over.
3. Dypp bitene i ponzusaus og nyyyyt!
4. Ta gjerne en bit ingefær mellom hver laksebit 🙂
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kan vi også få??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg snart hente kjæresten på togstasjonen, og så er det roadtrip til Kragerø for helgen! Håper du får en fin kveld ♥

– SILJE