OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag våknet jeg opp i Haugesund, med utsikt utover vannet og den superkoselige byen. Marius er nominert til Amanda med kortfilmen «Frysninger», og i dag er det prisutdeling. Om en time, faktisk. Og her sitter jeg i håndkleet fortsatt.. *treig*

Det var en veldig hyggelig avslutning på filmfestivalen i Haugesund i går. Filmen «Cave» ble vist, som jeg anbefaler å se på kino når den kommer neste helg. Etter det var det avslutningsfest med sjømat på kaia her, utrolig kos. Og fantastisk mat, hehe. Altså, det er jo det viktigste?? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, nå må jeg faktisk komme i gang og få på meg finstasen, om en time begynner Amanda-prisutdelingen del 1. Senere i kveld er det del 2, som er den som kommer på TV. Og så er det Filmweb sin fest helt til slutt. Gleder meg! Tar kanskje med kamera, men tror jeg kommer til å bruke mobilen mest uansett i kveld. Så du må gjerne følge meg på Snapchat (siljereistad) hvis du vil se hva som skjer utover kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fun(?)fact: glemte å ta med sokker, så de her får gjennomgå.. *wups*

Håper du har en fantastisk fredag, og god helg! ♥ ♥

– SILJE