OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en dag gårsdagen ble. For tenk at filmen til Marius faktisk vant Amandapris for beste kortfilm! Jeg holdt på å miste mobilen i det Per Sundes sa «Frysninger» (Han var programleder for del en av showet) og da Marius og Trude-Sofie gikk opp på scenen for å ta imot prisen. Jeg måtte jo filme dette øyeblikket, samtidig var jeg så sinnsykt glad og rørt, og dermed holdt på å miste den ene linsa i tillegg..

Denne prisen er SÅ fortjent, og det er rart, og ekstra sterkt, å ha vært med Marius helt fra han fikk ideen for to år siden, til han spilte den inn for et år siden, og alt etterarbeid med klipp, lyd og så videre. Han har jobbet så hardt med denne filmen, med research og karakterarbeid, og temaet er heller ikke av det letteste. Et tungt tema om et ganske spesielt forhold mellom mor og sønn, men som dessverre ikke er så uvanlig. 

Siden Marius ble igjen i Oslo på vei hjem fra Haugesund, var det jeg som tok med Amanda-frøkna hjem i dag. Så nå er spørsmålet hvor hun skal stå! Men vi skal vel finne et fin plass til henne.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk til Max Factor-loungen som sminket alle gjester til showet i går, og var sykt flinke. Gøy at vi ikke-nominerte også kunne føle oss fjonge – haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og igjen: gratulerer til flinke Marius (regissør) og skuespiller i filmen Trude-Sofie ♥

Jeg synes det var et supert Amanda-show i år! Og tydeligvis var jeg ganske linselus også, haha. Har fått noen bilder, huff! Vi fikk helt tilfeldige plasser, så jeg tenkte jo ikke på at jeg kom til å snike meg inn på TV- skjermen. Yeye, sånt skjer. Så du utdelingen?

– SILJE