OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter Haugesund har jeg vært litt opptatt her hjemme. Vi har nemlig hentet et nytt familiemedlem ♥ 

Planen har aldri vært å ha tre katter, men i sommer skjedde det noe spesielt. Jeg har lenge hatt kontakt med de som har hatt broren til Max, fra samme kull. Det har vært så gøy å se bilder av broren, og vi har snakket litt om likheter mellom kattene og sånne ting. I sommer fortalte de at de så etter et nytt hjem til Charlie, som broren heter. De har også en hund som Charlie ikke gikk så godt overens med, og trodde han kanskje ville hatt det bedre i et hjem uten hund. 

Jeg har spurt flere venner og familie om de ville ha Charlie, men det har ikke passet så bra. Og da begynte jeg å tenke på om vi hadde mulighet? Vi ble jo raskt sjarmert av bilder og video med denne karen, og på lørdag ble han med hjem fra Haugesund. (Var liksom for tilfeldig at han bodde der, som vi uansett skulle i august? Hehe..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Charlie er skikkelig sjarmør, og veldig lik Max i utseende og personlighet. Selv om han er grå hvor Max er brun, og mørk i ansiktet hvor Max er hvit. Og nå som vi blir kjent med han, ser vi jo at han har sin helt egen, unike personlighet – selvfølgelig. Men det er gøy med de små likhetene, som å ligge på ryggen, prate masse og være kosegutt ♥

Vi tar oss god tid til å bli kjent med Charlie før han introduseres for Max og Sander, noe jeg tenker er lurt. Vi bytter på å ha kattene på hver sin «del» av leiligheten, sånn at de blir vant til hverandres lukt og lyder. Jeg vil bruke goood tid, sånn at jeg vet at Charlie er helt trygg i sitt nye hjem. Så krysser jeg fingrene for at de kommer til å gå bra sammen, men det tror jeg skal gå bra med tiden. Vi får bare se, men jeg håper!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det er hva jeg har drevet med siden jeg kom hjem! Er han ikke skjønn? ♥

– SILJE